Runnersworld Alkmaar

De winkel kenmerkt zich door het uitgebreide assortiment in combinatie met onze klantvriendelijkheid, deskundigheid, service, passie voor- en kennis van de hardloopsport. Of u nu beginner bent of gevorderd, een vrijetijdsloper of wedstrijdloper, jij bent uniek. Om tot de juiste keuze schoen te komen maken wij gebruik van digitale voetscan apparatuur en maken we van ieder loper een video analyse. Daarom is een gedegen, op uw lichaam en conditie afgestemd advies een absolute must.

LOOPANALYSE

De keuze van de juiste hardloopschoen is van groot belang. Het vergroot je loopplezier, het helpt blessures voorkomen en het verbetert je sportprestaties. Wil je een loopanalyse uit laten voeren in onze vestiging? Loop dan gerust eens bij ons binnen. Kom je liever op afspraak langs voor een loopanalyse? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken. De kosten voor een loopanalyse bedragen 25 euro en vervallen als je na de loopanalyse schoenen aanschaft.

Elke schoen vertelt een verhaal en geeft belangrijke informatie bij het bepalen van de juiste schoenkeuze (slijtzool, tussenzool, bovenwerk, inlegzool). Zo is je 'oude' schoen goud waard! Neem dan ook altijd het oude paar schoenen mee naar de winkel.