Groups for Balance - client ervaringen

Reviews Zorgkaart Nederland

15 maart 2018

Ik heb de ziekte van dupuytren. De arts in het ziekenhuis kon alleen opereren als mijn hand te slecht werd en shockwave therapie kende hij niet. Ik ben blij dat ik deze behandeling ben gaan volgen. Ik kan mijn hand nu weer gewoon gebruiken de pijn is weg de knobbels zijn minder groot en het bindweefsel voelt nu heel zacht aan. Ik kan het iedereen aanraden en ook de huisarts vindt het er heel mooi uitzien.

5 maart 2018

Met shockwave goed geholpen met mijn hielklachten. Goede uitleg. Goede communicatie over afspraken en behandeling. Minpuntje: 'S middags een afspraak ? Negen van de tien keer wordt er niet op tijd gewerkt en loopt het uit....

Reactie 6 maart 2018

Dank voor uw review en wat fijn om te horen dat de klachten zo goed verholpen zijn. We zullen zeker wat met uw feedback gaan doen!

27 februari 2018

Voor mijn Piriformis syndroom heb ik schockwave behandelingen gehad en het resultaat is merkbaar verbeterd! Ik loop hier al jaren mee zonder resultaat bij andere behandelaars dus ben blij dat het eindelijk minder is geworden.

12 februari 2018

Bij onze eerste afspraak is het contact persoonlijk en prettig. Er is een behandelmethode voor de ontsteking aan mijn achillespees toegepast, te weten EPTE en Shockwave, die mij van deze lastige blessure heeft verlost. Deskundig en met een goed behandelplan, top!

16 november 2017

Therapeut heeft snelle diagnose kunnen stellen waar anderen het lieten afweten. Zijn behandelingen waren doeltreffend en ik ben nu van mijn pijn af, waar ik toch al bijna een jaar mee rondliep.