Groups for Balance - client ervaringen

Reviews Zorgkaart Nederland

19 oktober 2018

Toen ik dit jaar ook in mijn rechtervoet Ledderhose bleek te hebben ben ik door mijn huisarts doorverwezen naar groups for Balance. Met in totaal 6 behandelingen ben ik een stuk sneller van mijn pijn af dan toen ik op rechts eraan geopereerd was. Moet wel heel eerlijk zeggen. De behandelingen (die gelukkig maar max 15 min duren) zijn geen pretje. De behandelaren in deze praktijk zijn hier goed op ingespeeld en praten je zeker door de behandeling heen. Na de eerste behandeling kwam de klacht weer net zo snel terug en baalde ik heel erg omdat ik bang was dat het niet hielp. Gelukkig voor mij had de 2de behandeling net voor mijn vakantie zoveel effect, dat ik deze vakantie af een toe een gevoelige voet had maar voor de rest niet belemmerd werd in de dingen die ik wilde doen. De derde behandeling was voor mijn gevoel het heftigste maar ook daarna weer zoveel effect dat ik bijna de volgende afspraak wilde verzetten omdat het zo goed ging.Ik ben heel blij dat mijn huisarts deze behandeling heeft geprobeerd en vind het jammer dat ik hier de eerste keer door de specialisten in het ziekenhuis niet op gewezen ben. Het revalidatie traject met alle napijn heeft langer geduurd dan deze 6 behandeling. En mocht het terug komen dan weet ik ze weer te vinden.Waarschijnlijk eerder voor mijn andere voet waaraan ik geopereerd ben.

11 september 2018

Al jaren tob ik met een pijnlijke, invalidiserende chronische achillespeesontsteking waarvoor twee operaties en talloze paramedische behandelingen. Na een reeks shockwavebehandelingen bij Groups for balance voel ik duidelijk verbetering.Wandelen is weer fijn!

9 juli 2018

Gedurende bijna twee jaar heeft GFB mijn zoon begeleid bij een ernstige knieblessure. Grote complimenten op wijze waarop zij mijn zoon hebben begeleid, gesteund en behandeld tijdens deze moeilijke periode. Zij hebben zijn zelfvertrouwen terug gegeven en mijn zoon is op de weg terug. Nogmaals dank

15 juni 2018

Werd goed behandelt ,goede uitleg en neeemt de tijd! Shockwave therapie is echt een uitkomst.

22 maart 2018

Ik ben begonnen met zaalvoetballen en hardlopen, het werd een soort verslaving waardoor ik vaak en lang ging hardlopen. Ik kreeg hevige pijn aan mijn schenen en bleef stug doorrennen. Naarmate de pijn toenam toch besloten om op zoek te gaan naar een fysio die mij zou behandelen door middel van dryneedling, helaas zonder resultaat. Ik ben gaan struinen op internet en kwam bij shock wave terecht in Alkmaar. Meteen een afspraak gemaakt en behandelt met shock wave, nu een jaar later na mijn klachten en ik kan gewoon weer voetballen en hardlopen zonder pijn. Heel erg dankbaar dat zij mij pijnvrij hebben gemaakt, echt tevreden met het resultaat!

22 maart 2018

Na twee jaar en 2 fysio's eindelijk door GFB een juiste diagnose gesteld . Geen runnersknie etc. Maar een kniepeesontsteking. Door middel van shockwave therapie en Epte Therapie binnen afzienbare tijd genezen! Kan het nog niet geloven !

15 maart 2018

Ik heb de ziekte van dupuytren. De arts in het ziekenhuis kon alleen opereren als mijn hand te slecht werd en shockwave therapie kende hij niet. Ik ben blij dat ik deze behandeling ben gaan volgen. Ik kan mijn hand nu weer gewoon gebruiken de pijn is weg de knobbels zijn minder groot en het bindweefsel voelt nu heel zacht aan. Ik kan het iedereen aanraden en ook de huisarts vindt het er heel mooi uitzien.

5 maart 2018

Met shockwave goed geholpen met mijn hielklachten. Goede uitleg. Goede communicatie over afspraken en behandeling. Minpuntje: 'S middags een afspraak ? Negen van de tien keer wordt er niet op tijd gewerkt en loopt het uit....

Reactie 6 maart 2018

Dank voor uw review en wat fijn om te horen dat de klachten zo goed verholpen zijn. We zullen zeker wat met uw feedback gaan doen!

27 februari 2018

Voor mijn Piriformis syndroom heb ik schockwave behandelingen gehad en het resultaat is merkbaar verbeterd! Ik loop hier al jaren mee zonder resultaat bij andere behandelaars dus ben blij dat het eindelijk minder is geworden.

12 februari 2018

Bij onze eerste afspraak is het contact persoonlijk en prettig. Er is een behandelmethode voor de ontsteking aan mijn achillespees toegepast, te weten EPTE en Shockwave, die mij van deze lastige blessure heeft verlost. Deskundig en met een goed behandelplan, top!

16 november 2017

Therapeut heeft snelle diagnose kunnen stellen waar anderen het lieten afweten. Zijn behandelingen waren doeltreffend en ik ben nu van mijn pijn af, waar ik toch al bijna een jaar mee rondliep.