Groups for Balance - client ervaringen

Reviews Zorgkaart Nederland

20 september 2019

Positief, plezierige sfeer en in goed overleg wordt er een behandelplan vastgesteld.Er wordt goed geluisterd naar opmerkingen klant en behandelingen helpen goed tegen gemelde klachten. Afgesproken starttijd wordt prima nageleefd wat fijn is. Nooit langer dan vijf minuten wachten tot behandeling begint. Kortom een plezierige en doeltreffende fysiotherapeut praktijkgroep.

 

13 september 2019

Zeer tevreden, er werd goed geluisterd, uitgelegd en duidelijke specifieke vragen gesteld. De omgang was heel netjes en plezierig. De behandeling zelf was prettig en er werd goed gecommuniceerd. Vooraf werd me wat drinken aangeboden en elke medewerker zei met een vrolijke blik iedereen gedag. Met mijn blessure gaat het nu een heel stuk beter. Blij met de oefeningen en houding die helpen.

 

15 juli 2019

Fijn, snel en vriendelijk geholpen. Fysiotherapeut had de aandacht voor me en heeft veel doorgevraagd. Uiteindelijk van mijn klachten afgekomen. Mooie nieuwe praktijk! Enige minpuntje: Weinig parkeerplekken in omgeving.

21 maart 2019

Nadat ik bij ons op het dorp niet echt vooruit kwam bij de fysiotherapeuten met mijn pijnklachten aan de schouder ben ik via het ziekenhuis in Alkmaar doorverwezen naar Groups for Balance in Alkmaar. Ik ben daar behandeld voor kalkafzetting in mijn schouderpees d.m.v. Shockwave therapie en daar ben ik zo van opgeknapt dat ik de werkzaamheden van mijn bedrijfje weer zonder pijnklachten kan uitvoeren, hier ben ik erg blij mee.Ik vind de menselijke en eerlijke benadering een echt pluspunt en heb er de autorit van een uurtje heen en terug zeker voor over gehad.Ik ben de fysiotherapeut en de praktijk daar erg dankbaar voor. Ik zou deze praktijk daarom zeker aanbevelen.

11 december 2018

Hele prettige praktijk, vriendelijke deskundige mensen. Erg fijn om daar behandeld te worden.

6 december 2018

Ik kwam in de praktijk met erg veel pijn in mijn linkerbeen en heup. Middels shockwave therapie ben ik na een aantal behandelingen pijnvrij. Ik raad het iedereen aan

9 november 2018

Had al 4 jaar chronische peesplaatontsteking en hielspoor. Alles geprobeerd. Helaas. Door de goede adviezen, goed luisterend oor, positieve begeleiding en de intensieve behandeling met shockwave door Jane van der Knaap ben ik eindelijk van de pijn af en kan ik weer normaal functioneren

7 november 2018

Vanwege toenemende pijnklachten t.g.v. chronische peesklachten heb ik na teleurstellende ervaringen bij andere bewegingstherapeuten aangeklopt bij groups for balance fysio Alkmaar. Ik kreeg een gecombineerde behandeling van shockwave en spierversterkende oefeningen. Door de shockwave namen de pijnklachten af en door de oefeningen kreeg ik weer kracht in mijn benen. Nu, maanden later kan ik zeggen dat ik weer bijna op mijn oude niveau kan wandelen en sporten.

19 oktober 2018

Toen ik dit jaar ook in mijn rechtervoet Ledderhose bleek te hebben ben ik door mijn huisarts doorverwezen naar groups for Balance. Met in totaal 6 behandelingen ben ik een stuk sneller van mijn pijn af dan toen ik op rechts eraan geopereerd was

11 september 2018

Al jaren tob ik met een pijnlijke, invalidiserende chronische achillespeesontsteking waarvoor twee operaties en talloze paramedische behandelingen. Na een reeks shockwavebehandelingen bij Groups for balance voel ik duidelijk verbetering.Wandelen is weer fijn

9 juli 2018

Gedurende bijna twee jaar is mijn zoon begeleid bij een ernstige knieblessure. Grote complimenten op wijze waarop zij mijn zoon hebben begeleid, gesteund en behandeld tijdens deze moeilijke periode. Zij hebben zijn zelfvertrouwen terug gegeven en mijn zoon is op de weg terug. Nogmaals dank

15 juni 2018

Werd goed behandelt ,goede uitleg en neeemt de tijd! Shockwave therapie is echt een uitkomst.

 

22 maart 2018

Na twee jaar en 2 fysio's eindelijk door shockwave-alkmaar een juiste diagnose gesteld . Geen runnersknie etc. Maar een kniepeesontsteking. Door middel van shockwave therapie en Epte Therapie binnen afzienbare tijd genezen! Kan het nog niet geloven!

15 maart 2018

Ik heb de ziekte van dupuytren. De arts in het ziekenhuis kon alleen opereren als mijn hand te slecht werd en shockwave therapie kende hij niet. Ik ben blij dat ik deze behandeling ben gaan volgen. Ik kan mijn hand nu weer gewoon gebruiken de pijn is weg de knobbels zijn minder groot en het bindweefsel voelt nu heel zacht aan. Ik kan het iedereen aanraden en ook de huisarts vindt het er heel mooi uitzien.

5 maart 2018

Met shockwave goed geholpen met mijn hielklachten. Goede uitleg. Goede communicatie over afspraken en behandeling. Minpuntje: 'S middags een afspraak ? Negen van de tien keer wordt er niet op tijd gewerkt en loopt het uit....

Reactie 6 maart 2018

Dank voor uw review en wat fijn om te horen dat de klachten zo goed verholpen zijn. We zullen zeker wat met uw feedback gaan doen!

27 februari 2018

Voor mijn Piriformis syndroom heb ik schockwave behandelingen gehad en het resultaat is merkbaar verbeterd! Ik loop hier al jaren mee zonder resultaat bij andere behandelaars dus ben blij dat het eindelijk minder is geworden.

12 februari 2018

Bij onze eerste afspraak is het contact persoonlijk en prettig. Er is een behandelmethode voor de ontsteking aan mijn achillespees toegepast, te weten EPTE en Shockwave, die mij van deze lastige blessure heeft verlost. Deskundig en met een goed behandelplan, top!

16 november 2017

Therapeut heeft snelle diagnose kunnen stellen waar anderen het lieten afweten. Zijn behandelingen waren doeltreffend en ik ben nu van mijn pijn af, waar ik toch al bijna een jaar mee rondliep.