UPDATE 15 maart 2020

Frequently asked questions (FAQs) Corona aangaande Groups for Balance - Fysiotherapie:

1: Gaan behandelingen door en kan ik me me nog steeds aanmelden?
Ja, u bent als (nieuwe) cliënt nog steeds welkom in onze praktijk. We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD en staan dagelijks in contact met deze instanties. We vragen u wel om bij (milde) verkoudheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of bij een verhoging tot 38 graden thuis te blijven en de afspraak te annuleren en/of te verzetten.

2: Gaan de trainingen door?
Nee, t/m maandag 6 april 2020 is onze oefenzaal gesloten voor trainingen en sport.

3: Komen jullie ook aan huis voor fysiotherapie.
Ja, de huidige situatie vraagt om maatwerk en zijn bereid deze zorg te leveren één op één aan huis indien er geen sprake is van (milde) verkoudheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of bij een verhoging tot 38 graden. U kunt dit aangeven bij uw fysiotherapeut en zal in overleg worden bepaald wat de mogelijkheden zijn. Wij passen hierop onze planning aan.

4: Hoe gaan jullie om met kwetsbare Cliënten?
In overleg met de cliënt wordt besloten of de zorg gezien de geldende maatregelen en adviezen doorgang kan vinden. Als er een aannemelijk risico is nemen we als praktijk het besluit dat de afspraak voorlopig wordt geannuleerd en op een ander moment weer kan plaatsvinden. Deze mensen worden persoonlijk benaderd. Uiteraard respecteren we ieders wens gezien een risicovolle gezondheid als de afspraak wordt afgezegd.

Als praktijk doen we er alles aan om met de huidige stand van zaken u te blijven helpen maar ook onze kwetsbare cliënten te beschermen.

We zouden het op prijs stellen als u deze informatie tot u neemt en indien er vragen zijn ons te raadplegen.

Vriendelijke groet, Groups for Balance - Fysiotherapie tel. 072-7210902

12 maart 2020

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus.

Dit geldt uiteraard ook voor Groups for Balance - GLI Alkmaar

Wanneer u klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts hebt, behandelen we u niet en wordt u vriendelijk verzocht om uw afspraak telefonisch te verplaatsen. 

Mocht u vragen of twijfels hebben schroom niet om telefonisch (072-7210902) contact met ons op te nemen.