Online Fysiotherapie nu mogelijk bij Groups for Balance!

Het Corona-virus treft velen van ons, ook wij als fysiotherapeut merken dat. Er staat een grote druk op de gezondheidszorg. Wij willen als fysiotherapeut graag onze bijdrage leveren, maar ook veilige zorg leveren om te voorkomen dat nog meer mensen geïnfecteerd raken met het virus.

Maar daar waar problemen zijn, zijn ook oplossingen. Heb jij klachten in het bewegen, denk aan nek- of rugklachten, hoofdpijn, last van je schouder of arm of bijvoorbeeld knieklachten? Groups for Balance heeft de mogelijkheid om een online video-consult te houden, zodat we jou toch goed kunnen helpen. Dit is niets anders dan je normaal gesproken van ons gewend bent, maar dan op afstand.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via de onderstaande knop kun je je aanmelden voor een video-consult. Geef in het onderwerp aan dat je een online consult wenst. De fysiotherapeut zal contact met je opnemen om een video-consult in te plannen. Daarbij krijg je ook direct de instructie hoe dat in zijn werk gaat. Een video-consult valt onder de reguliere behandeling fysiotherapie, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, tablet of computer en internetverbinding.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 072-7210902